Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla emniyetli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir davranışlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı denetçiünde imal edilmelidir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın bapsı yangının yayılmaması ve bir kuruluşnın farklı alanları arasından mukannen bir süre ortamında kötüın geçişini azaltarak binadan emniyetli bir şekilde çıkmasını sağlamaktadır. Bu tempo baplarının yangın dayanımı derecesi ile yangına dayanıklılık süresini belirtmektedir.

Yangın bapsında kilit ve posta mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak düz belirlenmelidir.

Kaçış yolları ve diğer tedbirler, yangın yahut vesair ivedili durumlarda gönül eminğinin salt hareketsiz bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faziletli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu baplar sundurma kurtarmaktadır.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Vahit kanatlı veya çift kanatlı olarak dayanıklı malzemelerden üretilebilen Yangın Kapısı bu kapı modellerini kritik etmek ve hizmetlerimiz hakkında fen koparmak dâhilin sizleri çallıkışma ofisimize bekleriz.

FEZA Yöntem Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı esna otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Şişen Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki bilgisizlukları kapatmak midein kapının kenarlarının çevresinde, sıcaklıklar belli başlı bir hadın üzerine çıktığında kocaleyecek şekilde tasarlanmış şineşelendiren conta olmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu ilişkii bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Report this wiki page